Pachet schimb ulei

#

Ai un vehicul marca Dacia cu o vechime mai mare de 36 de luni şi e deja timpul să te pregăteşti pentru schimbul de ulei? Profită de pachetele noastre cu preţ maxim disponibile în reţeaua autorizată Dacia participantă.

Nu uita că pachetul schimb ulei din tabelul de mai jos include: ulei Dacia Oil, filtru ulei, garnitură ulei, manopera aferentă acestei operaţiuni şi TVA.

Ce maşină ai? Preţ maxim în reţea* Preţ maxim promoţional**
Logan/MCV/Sandero 1.4 MPI, 1.6 MPI 240 lei 152 lei
Logan/MCV/Sandero 1,5 dCI 275 lei 172 lei
Logan/MCV/Sandero 1.6 16V 290 lei 183 lei

Preţurile pot varia în funcţie de anul de fabricaţie al vehiculului şi de tipul de motorizare, fapt pentru care te rugăm sa întrebi reparatorul tău Dacia care este preţul pachetului de ulei, valabil pentru vehiculului tău.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil la reparatorii autorizaţi Dacia, participanţi la promoţie. Detalii în regulamentul promoţiei disponibil aici.

* Preţul maxim în reţea a fost obţinut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operaţiune, comunicat de reţeaua autorizată pentru data de 1 ianuarie 2012, cu preţul maxim recomandat al produselor de origine, valabil la aceeaşi dată.
** Preţul maxim promoţional reprezintă preţul maxim agreat în reţeaua autorizată Dacia participantă, per operaţiune, valabil în perioada 12 aprilie – 30 iunie 2012.

Scrie-ne, şi îţi vom răspunde cu promptitudine la orice întrebare!>

Programează-ţi aici revizia sau reparaţia la Dacia ta, online e mult mai simplu şi practic.>

Programează-ţi online Inspecţia Tehnică Periodică! >

Call Center
Tel: +40 256 400 701
Fax: +40 256 400 701 >

Hartă site| Contact| Termeni şi condiţii| Confidenţialitate| Automobile Dacia Protecţia Consumatorilor–A.N.P.C.